Wat mag u verwachten?

Maatwerk met aandacht voor het proces en het resultaat is kenmerkend voor de dienstverlening van Source Consult.

Samen een haalbare en passende koers uitgestippelen die tot het gewenste resultaat leidt. Als basis werk ik daarbij met het model van De Vork; ontwikkelingsgericht (Rudy Vandamme). Verder ben ik gespecialiseerd in systemisch  en contextueel werken. 

 

In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek wordt je vraag besproken en wordt een mogelijke aanpak en/of oplossingsrichting onderzocht. Dat geldt zowel voor Advies als bij Coaching. In vervolg op dit gesprek wordt vervolgens een offerte opgesteld. Verder kun je tijdens de uitvoering van de opdracht of gedurende het coachtraject rekenen op regelmatige evaluatiemomenten, waarin voortgang, inhoud en proces worden bekeken en waar nodig wordt de aanpak bijgesteld.

 

Hoe kan de organisatie, het team of iemand individueel weer verder? Hoe draag ik bij aan duurzame groei en ben ik niet meer nodig? Dat is mijn uitgangspunt als Coach en Adviseur.

 

Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent. Je talenten, maar ook die van anderen optimaal benutten'. Dat is ook waarom Source Consult werkt als netwerkorganisatie. Samenwerking met als streven elke opdracht tot een succes te maken, zowel op de korte als op de lange termijn.

 

De professionals waarmee ik graag samenwerk zijn te vinden onder links.