Profiel

Het gezicht achter Source Consult is Manon Witteveen (1966).

 

Gedreven, betrokken en resultaatgericht dat is wat men vaak over mij zegt. Beweging creĆ«ren, waardoor er ruimte ontstaat voor verandering en ontwikkeling, dat is wat ik doe. Mijn motto is helder samenwerken met oog voor resultaat en gevoel voor mensen. Dat betekent ook kritische vragen te stellen om zo tot de kern van het vraagstuk te komen.

In mijn optreden ben ik no-nonsense, pragmatisch en flexibel. Ik ben kritisch over mijn inbreng en mij bewust van mijn positie en rol.

 

Mijn gevarieerde en gedegen expertise op het gebied van personele- en organisatievraagstukken heb ik opgedaan in zowel profit als non-profit organisaties. Als organisatie- en teamcoach, maar ook als loopbaancoach zijn de vragen waar ik betrokken bij ben heel divers.

 

Na werkzaam geweest te zijn in o.a. de werving & selectie en een managementfunctie, besloot ik de opleiding Hoger Personeelsmanagement te volgen, gevolgd door o.a. een Post- HBO Strategisch HRM, een Post-HBO Coaching en diverse opleidingen op het gebied van Verandermanagement, Organisatiekunde, (Team)Coaching, Systemisch InterveniĆ«ren, Famillie- en Organisatieopstellingen, Contextuele therapie en Systemische Paardencoaching. Sinds 2015 ben ik gespecialiseerd in Werkstress & Burnout.

 

Als gedreven professional blijf ik mezelf ontwikkelen. Dit doe ik onder meer door het volgen van trainingen, opleidingen en het deelnemen aan intervisiegroepen.